Prodej rodinného domu, 6+2, 180m2, pozemek 185m2, Nepomuk

Cena: 3 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 074 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - jih
Lokalita: Nepomuk
Ulice: Jirky Kubíka
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 07:36
Číslo zakázky: 6626210
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 123 m2
Obytná plocha: 180 m2
Výměra pozemku: 185 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
K prodeji nabízíme třípodlažní rodinný dům v ulici Jirky Kubíka, č. p. 116, v Nepomuku. Dvě oddělené bytové jednotky jistě nadchnou početnější rodinu (nebo investora, či podnikatele), dvorek se zalíbí každému, kdo neholduje zahrádkaření a stačí mu jen příjemné posezení v soukromí.

Jedná se o prostornou nemovitost o dispozici 6+2, dvě bytové jednotky, každá na svém podlaží, se svou toaletou a svou koupelnou. Obytné prostory i sklepní prostory propojuje vnitřní dřevěné schodiště. Dům zároveň nabízí prostornou půdu, kde by se ještě dalo tvořit. Za pozornost stojí i malé nahrávací studio, které jen tak každý dům nenabízí.

Dům je převážně v původním stavu (rok výstavby 1896), výměna střešní krytiny proběhla zhruba před dvaceti lety (došlo i na střešní latě a folii), krov je ovšem pravděpodobně ještě z doby výstavby. Vnitřní instalace jsou částečně po výměně. Poslední úprava koupelen proběhla cca před pěti lety, vodu ohřívají bojlery. Voda a kanalizace městská, plyn zaveden pro ústřední topení. Lokalita spadá do historického jádra města.

Náměstí Augustina Němejce je vzdáleno opravdu jen pár kroků, takže po ruce máte pekaře, obchody, kebab, restauraci i městský úřad. V pohodlné vzdálenosti je škola, školka i lékař. Na vlakové nádraží ve Dvorci je lepší popojet autem, nebo autobusem. V Plzni jste pak za pár desítek minut. Mimoto stojí za zavážení, zda obnovit v přízemí domu původní prodejnu a přispět také trochu do nabídky služeb ve městě. Ordinace zubaře, notáře, advokáta, či samozřejmě cokoliv jiného, bude na důstojném, zajímavém a dobře přístupném místě.
Realitní makléř:

Petr Dřevo
tel: 736525740

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 41 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop