Prodej zavedené restaurace, 107 m2, pozemek 147m2 , Přeštice, okres Plzeň-jih

Cena: 4 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 338 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - jih
Lokalita: Přeštice
PENB: G
Aktualizace: 13.05.2024 11:56
Číslo zakázky: 6507030
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 147 m2
Výměra pozemku: 147 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
"My máme rádi víno, milujeme krásné ženy a zpěv"

Krásnou ženu vám bohužel nabídnout nemohu, ta moje není na prodej. Mohu vám ale nabídnout tuto romantickou vinárnu v srdci Přeštic.

Po vstupu do vinárny vás přivítá prostorná místnost s barem a rustikálními dřevěnými stoly, které vytvářejí útulnou atmosféru. Kuchyň je plně vybavena a připravena pro vaše kulinářské dovednosti. Pro pohodlí všech hostů jsou k dispozici 3 samostatné toalety a jedna pro personál, přístupná z kuchyně.

Zastřešená terasa nabízí prostor pro venkovní grilování a posezení. Celkově se zde pohodlně usadí až 60 osob. O vytápění objektu se stará elektrický kotel, ale není nic příjemnějšího než si užít útulné atmosféry vnitřního krbu.

Přeštice jsou městem s veškerou potřebnou infrastrukturou, včetně mateřských a základních škol, obchodů, restaurací a barů. Jen pár kroků od budovy se pravidelně konají kulturní události na přeštickém náměstí.

Možnosti využití objektu jsou skutečně široké - můžete pokračovat v provozování vinárny, využít ji na restauraci, bar, nebo dokonce přestavět prostor pro bytové účely.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a domluvte si prohlídku! Věřte nám, stojí to za to.
Realitní makléř:

Ondřej Löffelmann
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 37 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop