Prodej prostorného pozemku s novostavbou o výměře 2793 m2, Štichov, okres Plzeň-jih.

Cena: 2 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Plzeň - jih
Lokalita: Štichov
Aktualizace: 15.06.2024 09:22
Číslo zakázky: 6620490
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 2793 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Hledáte klidné místo pro Váš nový domov? Nechcete dělat kompromis mezi lokalitou s výbornou dostupností do okolních větších měst a naprostým klidem v přírodě? Pak mám pro Vás krásný rovinný pozemek o výměře 2793 m2 v malebné obci Štichov v okrese Plzeň-jih.

Pozemek je umístěn v klidné zástavbě, stranou hlavní komunikace, na konci místní slepé ulice. Takže pokud vyhledáváte klid a soukromí, je pro Vás ideální volbou. Na pozemek jsou přivedeny všechny inženýrské sítě: elektřina a plyn jsou na hranici pozemku a kanalizace a voda se budují v současné době.

Na pozemku stojí nově postavená stavba, která je v zkolaudována jako sklad sena a krmiv. Užitná plocha stodoly je 72 m2 a je zde možnost změny užívání stavby na rodinný dům. K pozemku nyní nevede příjezdová cesta, ale majitel nemovitosti máš již souhlas od obce k přípravě vedlejšího obecního pozemku na zřízení vjezdu.

Štichov je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v těsné blízkosti města. Kompletní občanská vybavenost se nachází ve městech Holýšov a Staňkov, které jsou shodně vzdálené 4 km. V obci se nachází Foistův statek s koňmi, kde se pořádají během roku různé akce. Okolní lesy jsou perfektní pro vycházky a houbaření. Údolím potoka Chuchla můžete dojít do Kvíčovic (cca 2 km), kde stojí za shlédnutí Miniexpozice Štěpánky Haničincové, vyhlídka nad rybníkem či bunkr. Na druhou stranu údolím dojdete do malé vesničky Čečovice (cca 2 km), v níž se nachází jediný cihlový kostel v České republice – kostel sv. Mikuláše (Národní kulturní památka) a také sýpka. Tu již léta spravuje Klub Ladislava Lábka z Plzně, konají se pravidelné akce. Přes „Hájek“ dojdete do obce Všekary (cca 2,5 km), kde se nachází torzo poutního kostela sv. Barbory. Opačným směrem se vydáte do vsi Puclice (cca 4 km), kde se nachází opravená tvrz a vyhlídkové místo.

Budete-li potřebovat zajistit výhodné financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici náš odborný finanční konzultant. Pokud Vás tento pozemek zaujal, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku.
Realitní makléř:

Nikol Svobodová
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 26 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop